Kahramanmaraş’ta ikamet yangını paniğe neden oldu Kahramanmaraş’ta ikamet yangını paniğe neden oldu

Dulkadiroğlu İlçesi Küçük Sanayi Sitesi arkasında yer alan yangına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 23 araç ve 40 personelle yangına anında müdahale etti.  
Orman Bölge Müdürlüğü ve KASKİ’de yangın söndürme çalışmalarına araç ve personelleriyle destekte bulundu.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Kahramanmaraş Vali Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da yangın söndürme işlemlerini yakından takip etti. 
Söndürme çalışmaları sırasında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında meydana gelen yangına itfaiye ekiplerimiz tarafından anında müdahale edildi. Sayın Valimiz, İçişleri Komisyon Başkanımız ve milletvekilimizle birlikte bizler de yangına müdahale çalışmalarını yakından takip ettik. Çok şükür yangın kısa zamanda kontrol altına alındı ve can kaybı yaşanmadı. Tüm ekiplerimize göstermiş oldukları yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fabrika sahiplerimize ve çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.  
Yoğun çalışmalar neticesinde kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken büyük çapta maddi hasar oluştu.