‘Online Öğrenme Yoluyla Mültecilerin Girişimcilik Kapasitesinin Oluşturulması’ projesi kapsamında İtalya’nın Palermo kentinde eğiticilere yönelik öğrenme, öğretme ve eğitim programları gerçekleştirildi.

Programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yanı sıra proje ortaklarından Sütçü İmam Üniversitesi, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Norveç, Yunanistan ve Avusturya’dan temsilciler de yer aldı. Toplantıda, proje konsorsiyumu tarafından hazırlanan online eğitim platformu katılımcılara tanıtıldı. Ayrıca katılımcılara, eğitim materyallerinin platform üzerine yüklenişi ve eğitim süreçlerinin yönetimine ilişkin bilgiler de verildi.

Uluslararası İş Birliği

Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizde vatandaşlarımızın ve sığınmacıların girişimcilik kapasitesini artırmak ve iş piyasasına kazandırmak için ulusal ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği içerisinde çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Online Öğrenme Yoluyla Mültecilerin Girişimcilik Kapasitesinin Oluşturulması projemizde de çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Önümüzdeki süreçte de yerel, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği içerisinde şehrimize yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Öğrencilerin Çanakkale performansı duygulandırdı Öğrencilerin Çanakkale performansı duygulandırdı
Editör: Haber Merkezi