KSÜ Avşar Yerleşkesi turu, Teknoloji Geliştirme ve Uygulama Atölyesi ve ÜSKİM ziyaretleriyle başlayan program Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerle devam etti. Seminerler kapsamında KSÜ Tanıtım Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Ahmet Hikmet Zabun üniversitemizle ilgili bilgileri katılımcılarla paylaşarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Program kapsamında ayrıca Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 3.sınıf öğrencilerinden Şakire Karadaş  “Kendini Tanıma ve Gelecek Planlaması”, Yağmur Korkmaz ve Gökçe Ergan “Çevre Duyarlılığı”, “Esra Abden “Meslek Lisesinden PDR’ye Uzanan Serüven”, Psikolojik Danışman Samet Boyar “Aile İçi İletişim ve Arkadaş Seçimi” ve Uzman Psikolojik Danışman Burak Ahmet Uzunoğlu “Sosyal Medya Vatandaşlığı” konularında seminerler verdi.

Program sonunda Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Eyüp Gürbüz, başta KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve PDR Öğrenci Topluluğu Başkanı Zeliha Durmaz olmak üzere programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinlikler dizisi Gençlik Otağında yapılan sunumlarla sona erdi.

Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitemizin tüm paydaşlarla iş birliklerini önemsediklerini ve imkânlar çerçevesinde desteklediklerini belirterek, PDR Öğrenci Topluluğunu yaptıkları kapsamlı etkinliklerden dolayı kutladı.

Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor

KSÜ’nün tüm imkânlarını öğrenciler için seferber etmeye çalıştıklarını kaydeden Rektör Can, aday öğrencileri üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Rektör Can, tanıtım etkinliklerinin ilerleyen günlerde de tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi