Yıldırım Bayazıd İlkokulunda gerçekleşen programa; Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Onikişubat Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ise şu ifadelerde bulundu.

“İlk emri oku diyen, okumaya teşvik eden bir dinin ve medeniyetin temsilcisiyiz. Bu medeniyetin temsilcisi olarak da bu medeniyetin devam edebilmesi açısından eğitim-öğretim en önemli faaliyetimiz. Her bir velimizi ve öğrencimizi tek tek tebrik ediyorum. Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve İl Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve bilhassa öğretmenlerimize verdiği destekten dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Suzan-Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde Aile, Çocuk El Ele Birlikte Telafi Eğitimine sloganı ile 3 merkezde 450 öğrenciye Kuran kursu ve el sanatları kursu verildi. Kuran kursu öğrencilerinin Cüz’ü kurs başlarken Onikişubat Belediyesi tarafından hediye edilmişti. Şimdi ise Onikişubat Belediyesi tarafından kursu tamamlayan öğrencilere Kuran-ı Kerim, velilere ise şal ve mutfak önlüğü hediye edildi.  Öğrencilerin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program hediyelerin takdiminden sonra noktalandı.

Editör: TE Bilisim