Kahramanmaraş’ta 7, Gaziantep’te 2, Şanlıurfa’da 1 ve Adana’da 2 şubesi olan, Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisine katkıları, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve ürettiği eşsiz lezzetlerle insanların damak zevkine hitap eden AKDO, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Adana’nın gözde mekanı olan Turgut Özal Bulvarında ikinci şubesini açan AKDO’nun eşsiz lezzetlerini tatmak isteyen vatandaşlar, şubeye akın etti. En modern usullerle daima yenilikleri benimseyen, çağın gereklerine uygun şekilde üretim yapan AKDO’nun benzersiz lezzet seçeneklerini  Türkiye'de ve yurt dışında herkese tanıtmak ve dünya markası yapma misyonu ile yola çıkan AKDO, markalaşma yönünde de büyük bir adım attı.

Adana’da açılan ikinci şube hakkında konuşan AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, “Bizler müşterilerinin yüzündeki gülümsemeyi en büyük sermaye olarak kabul eden bir firma olarak, insanlara verdiğimiz sevgi, kaliteli hizmet şartları ve lezzetli ürünlerimiz ile dünya lideri bir marka olma yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. AKDO’yu gıda sektöründe Türkiye'de ve yurt dışında herkese tanıtarak kalite ve güvenin sembolü haline getirmek ise en büyük amacımız. Ülkemizin güzel şehri olan Adana’da da ikinci şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah büyüyerek yeni şubelerimizi açmaya devam edeceğiz” dedi.

“Tüm şubelerimizde salgın tedbirleri alınıyor”

AKDO markasının büyüyerek ilerlediğini ifade eden AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Davarcıoğlu, “Türkiye genelindeki tüm şubelerimizde koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tutarak vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda hizmet almasını sağlıyoruz. Tüm şubelerimizde tüm çalışanlarımız ile salgın konusunda büyük tedbirler aldık. Müşterilerimiz AKDO’ya gelirken içleri ferah olsun” diye konuştu.

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Davarcoğlu, tüm Adanalı vatandaşlara yeni şubelerinin hayırlı olmasını da sözlerine ekledi.

YADİGAR JİRA 

Editör: TE Bilisim