Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası, AK Parti İl Başkanlığına geçerek açıklamalarda bulundu. 
AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in kısa konuşmasının ardından söz alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Bugün eğer 20 yıl sonra hala aynı etki ve teveccühle AK Parti iktidardaysa ve hala Türk siyasetinde başka bir tercih, başka bir alternatif aranmıyorsa bunun iki ayağı var. Birisi hizmet edenler tarafı, birisi de sizler teşkilat olarak bu milletvekillerimizi, bakanlarımızı hükümetlerimizi ayakta tutan yapılar olarak sizler. Dolayısıyla bu birlik, dirlik beraberlik bu karşılıklı iş birliği devam ettiği sürece Allah bizleri hizmet etmeyi lütfetmeye devam edecek. Ben buna yürekten inanıyorum. Ama emeksiz hiçbir şey yoktur. Bugüne kadar sürdürdüğümüz hizmet yolculuğunu, karşılığı sizlerin bizlerin bu yolculukta yer alan herkesin ortak emeğiydi. Bundan sonrada bu hizmet yolculuğunun devam etmesinin tek yolu bu emeği vermeye devam etmek. Dolayısıyla cumhurbaşkanımız her fırsatta ifade ediyor. Yorulmadan, yılmadan, çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
Bakan Yanık ile beraberindeki heyet, yapılan açıklamaların ardından Kahramanmaraş’ta basına kapalı bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunacak. 

Editör: TE Bilisim