Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile aranan katil zanlısı ile çıkan çatışma sonucu polis memuru Barış Göl şehit olmuş ve bir polis memurumuzda yaralanmıştır.

Çatışma sonrası olay yerinden kaçan zanlı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun başlattığı operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandı. Çatışmada şehit düşen kahraman polisimiz Barış Göl ise, şehadet şerbetini içerek kahramanca şehit düştü.

Cebeloğlu: Vatan sağ olsun

Cebeloğlu, kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada “Bugün ilimizde, cinayet şüphelisi bir şahsın yakalanması amacıyla yapılan çalışma sırasında, çıkan çatışmada Barış GÖL evladımızı şehit, bir arkadaşımızı yaralayarak kaçmaya çalışan hainin yakalanması amacıyla; Polisimize olağanüstü destek veren Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza-edelere- basın mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Devlet -millet bütünleşmesinin en güzel örneğini yaşadığım Kahramanmaraş’ta siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmekten büyük bir onur duydum. Vatan sağ olsun" dedi.

Maraş Takip Haber Ajansı olarak şehit polisimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bunun yanında çatışmada yaralanan diğer polisimize ise acil şifalar diliyoruz.

Editör: TE Bilisim