Kongrede Genel Başkan olarak güven tazeleyen Salih Ergül; "Yeni ekibimizle ilk toplantımızı yaptık ve görev dağılımını gerçekleştirdik. Anadolu Basın Yayın Birliği olarak,  Merkez karar yönetimimizde  yeni arkadaşlarımız da yer aldı. Bu vesile ile burada bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma, Genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize, Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Kenan Akçaoğluna, Anadolu Faal iş Adamları Derneği başkanı ve yönetim Kurulu üyelerine, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Oyak Güvenlik müdürü Murat Güneş'e, adını sayamadığım sivil toplum örgütü başkan ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim."dedi.

Yeni Yönetim Ve Görev Dağılımı

Genel Başkan Salih Ergül, Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Akyol, Yakup Orakçı, Beyler Kaya, Soner Demiröz ve Ünal Yüksel.

Genel sekreter Süreyya Güngör, Genel Sekreter yrd. Hüseyin Akın, Mali Sekreter Hamdullah Çakmak, yönetim Kurulu Üyeliklerine, Ahmet Kaya, Haşem Şahan, İbrahim İmamoğlu, Duygu Karahasanoğlu, Turgay Koçyiğit, Sait Yalçın, Hüseyin Ünlü ve Selahattin Özdemir seçildi.

Yüksek iştişare kurulu

İdris Ortakaya, Kültür komisyon Başkanı, Ahmet Kaya, İnternet Gazeteciliği ve ajanslar Komisyon Başkanı Haşem Şahan, Yerel Gazeteler Komisyon Başkanı Duygu Karahasanoğlu, Hukuk işleri Komisyon Başkanı Turgay Koçyiğit, Mesleki Araştırma komisyon Başkanı Sait Yalçın, Sosyal Tesisler Kurma Komisyon Başkanı Hüseyin Ünlü, Dış işleri Danışma Kurulu Başkanı Adnan Çevik, TV ve Radyolar Danışma Kurulu Başkanı Bekir Donduran, Şairler ve yazarlar Danışma Kurulu Başkanı Zeki Bostancı getirildi.

Denetleme Kurulu

Mehmet Kıvrak, Semra Yetimli, Halis Yılmaz, Ali Şimşek ve Dr. Mehmet Yaşar Örücüoğlu seçildi.

Yüksek Onur Kurulu

Vali Ünlüer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı Vali Ünlüer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Doç. Devrim Alkaya, Macit Karaca, Sadık Dağdeviren, Adnan Çevik, Hurşit Çakır, Yıldız Anka, Bülent Barışkan, Nihat Sönmez, Tevfik Yusmak ve Abdullah Erkan seçildiler.

Editör: Haber Merkezi