Başkan Güven mesajında:” Ramazan ayına adım adım yaklaştığımızı müjdeleyen Şaban ayının 15. gecesi BERAT kandilidir. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Beraat Kandilini de vesile edinerek dostluğumuzu pekiştirmeliyiz. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek davranışlardan uzak durmalıyız ”dedi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven mesajına şöyle devam etti:” Aziz milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam âleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz pandemi günlerinde en kolay şekilde atlatmamıza vesile olmasını diliyorum.

Ülkemizin, alem-i İslam'ın ve tüm insanlığın beraata ermesini, son yıllarda bir türlü istikrara kavuşamayan İslam dünyasında, kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesini, fitne ateşinden, kargaşa ve kaos ortamından teberra etmemize vesile olmasını, İslam ülkelerinin tekrar ilim ve medeniyet, barış ve esenlik coğrafyasına dönüşmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Ayının müjdecisi olan bu mübarek gecede, tüm İslam Âleminin, Afşin halkının Berat Kandilini en kalbi duygularımla kutlarım” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim