Kahramanmaraş Manzara Kafe’de düzenlenen etkinliğe, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile şehit aileleri, gazilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.  
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan iftar sonrası program, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar’ın açılış konuşmasıyla başladı.  
Ardından kürsüye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Cumhur İttifakının önemine ve terörle mücadele yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.  
Dünya genelinde Ülkü Ocakları’ndan çalışmalarından da bahseden Başkan Yıldırım, “Ocaklarımız Türkiye'nin dört bir yanında önemli ve çalışmalarını devam ettiriyor. Bir gençlik teşkilatı sadece Türkiye'nin değil, Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Cumhur ittifakı Türkiye için çok önemli kazanımlar da bulunuyor. Ülkü Ocakları tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyor. Aynı zamanda bugün terörle en güçlü dönemi yaşıyoruz. Artık PKK’nın ve diğer terör örgütlerinin beli bükülmüş durumda. Nerede bir terörist varsa sınır içinde sınır dışında güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor. Liderimiz Devlet Bahçeli bizim şehitlerimize olan sözümüzdür diyerek, bu mücadeleyi başlattı ve bütün terör örgütlerinin kökünü kazımak için bugün ülküdaşlarımız görevlerinin başında ciddi bir mücadele veriyor. Çok şükür ki, karakollarımız basılıyor, sokaklarımızda canlı bombalar patlamıyor, sokak eylemleri meydana gelmiyor. Hamdolsun ki, içeride ve dışarıda ne kadar terörist varsa güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor. Hamdolsun ki, terörle mücadelede Cumhuriyet tarihinin en önemli sürecini yaşarken, dış politikada da en güçlü dönemimizi yaşıyoruz” diye konuştu.  
Daha sonra Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, günün anısına Başkan Yıldırım’a çeşitli hediyeler takdim ederken, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan’da, takımın kırmızı çubuklu formasını hediye etti.  
İftar programı, Semazen Gösterisinin ardından sona erdi.  

Başkan Kuybu: “Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Kuybu: “Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun”

Editör: Haber Merkezi