BBP Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Yardımcıoğlu, partisinin İl Başkanı Bilal Odunkıran, ilçe başkanları ve Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Akif Gelir ve partililerle beraber Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı İrfan Karatutlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yerelde Kahramanmaraş sorunlarının, genelde ise hükümetin iç ve dış politikasının konuşulduğu ziyarette, iki partinin temsilcileri de siyasetin birleştirici olması gerektiğini vurguladı. Deva Partisi İl Başkanı İrfan Karatutlu, BBP Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Yardımcıoğlu’nu tebrik ederek bu durumun Kahramanmaraş için önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Kahramanmaraş’ın son zamanlarda siyasette çıtayı biraz daha yükselttiğini ancak beklenen hizmeti alamadığını kaydeden Karatutlu, Deva Partisi’nin hem yereldeki hem de ülke yönetimindeki sorunlara deva olacağını ifade etti.

Deva Partisi’nin ortaya çıkış felsefesini de anlatan Karatutlu, düşünce ve ifade özgürlüğünün her geçen gün sınırlandırılması, bozulan adalet sistemi ve ekonomik yapı başta olmak üzere Türkiye’nin bütün dertlerine deva olmak için umutların Deva Partisi’nde yeşerdiğini aktardı.

BBBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu ise şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıkmak ve onu yaşatmak için Büyük Birlik Partisi’nde çatısı altında siyaset yapma kararı aldığını söyledi. Siyasetin insan merkezli olması gerektiğini belirten Yardımcıoğlu, Türkiye’nin; kırmadan, dökmeden, nezaketin dışına çıkmadan milletin refahının öncelikli olduğu bir siyasete ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Ülke yönetiminde şeffaflığın önemine vurgu yapan Yardımcıoğlu, gelişmiş ülkelerde yasaların adil olduğunu ve sağlıklı bir şekilde uygulandığını, toplumu ilgilendiren konularda toplumun da görüşlerinin alındığının altını çizerek Türkiye’nin de daha şeffaf bir yönetime ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim