İğdeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen yardım kampanyasına hayırseverlerin destek yağdı. 3 gün süren kampanya sonrası toplanan 13 bin TL karşılığında, Hacı Ahmet Gökşen’e elektrikli engelli aracı hediye edildi. 


Kendisine verilen hediye karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Ahmet Gökşen, destek olan herkese teşekkür etti. 


Düzenledikleri yardım kampanyasına çok kıs bir sürede cevap veren hayırseverlere teşekkür eden İğdeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Yahya Marangoz ise, “Hacı Ahmet Gökşen 66 yaşında. Ayağından engelli, yalnız yaşıyor. Kirada oturuyor. Tek geliri 65 yaş maaşı. Bu araç sayesinde pazarcılık işi yapacak. Bize durumunu anlattı. Bizde dernek yönetimi olarak önce gerekli araştırmalarımızı yaptık. Derneğimizin sosyal medya hesabından destek çağrısında yapıldı. Özellikle Avrupa’dan ve Elbistan’daki hayırsever insanlardan 13 Bin TL 3 gün gibi bir kısa sürede temin edildi. Vatandaşımıza hayırlı olsun” dedi.

KAYNAK: SHA

Editör: TE Bilisim