Kara, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek “bu bayramda gönüllerde buluşacağız” dedi.

Pandemi ve İsrail’in Filistinlilere saldırıları nedeniyle buruk bir bayram geçireceklerini dile getiren Kara, mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Özlemle beklenen Ramazan ayını ibadetle tamamladıklarını hatırlatan Kara, mesajında şunları söyledi: “Ramazan ayını güzel ibadetlerle ve dualarla tamamlamanın huzurunu yaşıyoruz. Ne yazık ki bu yıl, pandemi dolayısıyla sevdiklerimizle bir araya gelemedik. Bu bakımdan buruk bir şekilde idrak ettiğimiz bu güzel ayda, gönüllerde ve dualarda buluştuk. Tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ardından hamdolsun Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Bayramın sevincini ve mutluğunu da yine uzaktan yaşayacağız. Bu günlerde dualarımız, geçmiş yıllarda olduğu gibi, bayramlarımızı hep birlikte sağlık ve coşku içerisinde yaşamaktır. Ayrıca Ramazan ayanın son günlerinde İsrail terör devletinin Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa’ya saldırması da bizleri ayrıca üzmüştür. Bu hususta ve tüm İslami değerlerde birlik ve beraberliği elden bırakmayacağız. Dualarımız Filistinli kardeşlerimizle ve tüm İslam alemiyledir. Bu vesileyle tüm İslam alemi başta olmak üzere, milletimizin ve saygı değer üyelerimizin Ramazan bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

Editör: TE Bilisim