Afşin Belediyesini ziyaret eden Bayramoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile bir araya geldi. Güven, Bayramoğlu’na ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bayramoğlu’nun Afşin’i ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Güven,  “Başkanımız Bayram Ali Bayramoğlu’nu ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Bayramoglu’na, Afşin’de gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, üretimini yaptığımız alternatif ürünler ve Afşin 'nin sahip olduğu değerler konusunda bilgiler verdik. Manevi mirasımız ve UNESCO listesinde bulunan Eshab-ı Kehf’imiz ziyaret ettik. Lavanta ve aromatik gül uygulama alanlarını, lavanta fotoğraf platosunu inceledik. Kendileri de aromatik bitki yetiştiriciliği ve güvenli tarım konusunda bizlere tecrübelerini aktardı, öneri ve tavsiyede bulundu.  İlgi, alaka ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Afşin’in lavanta yetiştiriciliği konusunda önemli adımlar atıldığını gördüğünü belirten AK Parti 23. Dönem Rize Milletvekili ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) eski Genel Başkanı Bayram Ali Bayramoğlu, Başkan Güven’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Afşin’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bayramoğlu, “İşlerimiz gereği sık sık iş seyahatleri yapıyoruz. Bu günkü durağımız Afşin oldu. Değerli Başkanımız Mehmet Fatih Güven oldu. Eshab-ı Kehf’i, lavanta bahçeleri, gül bahçeleri görülmeye değer çok güzel çalışmalar olmuş. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Başkanımız ile birlikte bölge hakkında tarımsal alanda katma değeri yüksek alternatif ürünler konusunda istişareler yaptık. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim