Twitter adreslerinden mesaj yayımlayan Kahramanmaraş Milletvekilleri’nin mesajları şu şekilde:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: “En uzun 45 saniyenin yaşandığı 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve dua ile anıyor, ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah milletimize aynı acıları bir daha yaşatmasın.”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir: “En uzun 45 saniye idi, binlerce vatandaşımızı kaybettik. Üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen acısı dün gibi taze. #7 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Rabb'im vatanımızı ve milletimizi afetlerden korusun.”

İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç: Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum...”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal:“17 Ağustos Marmara Depremi'nin 21. sene-i devriyesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyor, Allah'tan milletimize bir daha böyle acılar göstermemesini diliyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan: 17 Ağustos Gölcük Depremi: Yüzyılın felaketinde ölenlere Allahtan Rahmet diliyorum. Depremde beraber hizmet verdiğimiz, üstün gayret göstererek yaraları saran sağlık personeline ve tüm görev alanlara teşekkür ederim.”

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç: "Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum."

Editör: TE Bilisim