Kahramanmaraş’ta etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi nedeniyle, 11 ilçenin 130 mahallesine ulaşım sağlanamıyor. 
Büyükşehir Belediyesi ve karayolları karla mücadele ekipleri, şehir merkezi başta olmak üzere kapalı olan mahalle yollarının tekrar trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerinde kar yağışı nedeniyle sürücüleri daha dikkatli olması konusunda uyaran trafik ekipleri, kar lastiği olmayan sürücülerin geçişine izin vermiyor. 
Kahramanmaraş’ta kapalı mahalle yollarının isimleri şöyle;
Onikişubat İlçesinde; Döngele, Yolyanı, Rahmacılar, Saygılı, Kerimli, Reyhanlı, Topçalı, Kısıklı, Muratlı, Suluyayla, Avgasır, Yenicekale, Sarımollalı, Ayşepınarı, Demrek, Köşürge, Yenidemir, Beşbağlar, Yeniyapan, Hacınınoğlu, Çamlıca, Süleymanlı, Hacıbudak, Tekir, Kurucaova, Döngel, Çağlayan, Suçatı, Şahinkayası, Karadut, Kaynar, Kumarlı, Çukurhisar, Çevrepınar, Çakırdere ve Kozcağız.
Afşin İlçesinde; Çukurpınar, Binboğa, Türksevin, Büyüksevin, Oğlakkayası, Haticepınar, Söğütderesi, Örenli, Armutlan, Yopaktaş ve Koçovası.
Andırın İlçesinde; Andırın Geben Mahalle yolu ve Andırın-Göksun yolu ulaşama kapalı. 
Çağlayancerit İlçesinde; Boylu, Kale, Soğukpınar, Engizek, Küçükcerit ve Oruçpınar.
Ekinözü İlçesinde; Yeniköy, Ataköy, Soysallı, Ortaören, Kandil, Kabaktepe, Türkmenler, Alişar, Gaziler, Çiftlikkale, Altunyaprak, Ambar, Demirlik, Gözpınar ve Kürtül.
Elbistan İlçesinde; İkizpınar, Kavaktepe, Sünnet, Köseyahya, Yapılıpınar, Kantarma, Topallı, Toprakhisar, Yalak, Tapkıaran, Tapkırankale, Armutalan, Hasanalibey, Günaltı, Dervişçimli ve Atmalıkaşanlı.
Göksun İlçesinde; Yeşilköy, Kınıkkoz, Kızılöz, Sırmalı, Hacıkodal, KüçükÇamurlu, BüyükÇamurlu, Kayanburnu, Hogtaş,  Karadut, Ericek, Müdürler, Haytalar, Altınoba, Doğankonar, Göynük, Keklikoluk, Mursel, Bozhüyük, Tahirbey, Mahmutbey ve Mehmetbey.
Nurhak İlçesinde; Kullar, Biçim, Barış, Avçiçek, Değirmenkaya, Tatlar, Karşıyaka, Yenimahalle, Umutlu ve Ağcaşar.
Pazarcık İlçesinde; Büyüknacar, Sakarkaya, Musalar, Akçalar, Şallıuşağı, Göçer, Tilkiler, Taşdemir, Kizirli ve Harmancık.
Türkoğlu İlçesinde; Çakıroğlu ve Kaledibi.

KAYNAK: SHA 

Editör: TE Bilisim