Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın teşrifleri, üniversite personeli ve Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü temsilcilerinin katılımlarıyla KSÜ Avşar Yerleşkesinde düzenlenen fidan dikim etkinliğinin açılış konuşmasını Rektör Can yaptı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” fidan dikim etkinliğine KSÜ ailesi olarak gönülden destek olduklarını ve bu kapsamda tüm yıla yayılan fidan dikim etkinliği ve farkındalık faaliyetleri yürüttüklerini ifade eden Rektör Can, inanç ve kültürümüzde ağaç sevgisi ve fidan dikmenin önemine değindi.

KSÜ Avşar Yerleşkesinde güzel bir orman varlığına sahip olduklarını belirten Rektör Can, Avşar Yerleşkesi ve diğer yerleşkelerde ağaç sayısını arttırmak için çaba sarf ettiklerini ve şehirde gerçekleştirilen ağaçlandırma faaliyetlerine de destek verdiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç’un şahsında Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına işbirlikleri için teşekkür eden Rektör Can, “Kahramanmaraş’ta şehrimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla etkili işbirliklerimiz var. Ülkemiz ve insanımız için daha iyi işlere birlikte imza atmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Doğan ise KSÜ ile ağaçlandırma çalışmaları kapsamında çözüm odaklı işbirlikleri yürüttüklerini belirterek, desteklerini esirgemeyen Rektör Can ve KSÜ çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

KSÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Serin de kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, her yıl geleneksel olarak düzenlenen fidan dikim etkinliğine destek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından fidan dikim sahasına geçilirken, Rektör Can, protokolü üyeleri ve katılımcılar fidanları toprakla buluşturdu. Etkinliğin sonunda katılımcılara fidan dağıtıldı.

Editör: TE Bilisim