Kahramanmaraş’ın yıldızı parlayan lokantalarının başında gelen İki Kapılı Aspava lezzet durağı, yemekleri ile diğer rakiplerine adeta taş çıkartıyor. 2006 yılında Çocuk Hastanesi’nin üst tarafında kurulan ve gün geçtikçe büyümeye devam eden Aspava Lokantası’nın işletmecisi İsmail Kurt, “Biz Kahramanmaraş’ta 2006 yılında Çocuk Hastanesi’nin üst tarafında faaliyete geçtik ve 10 yıl orada çalıştık. 2015 yılının içerisinde de Barış Apartmanı’nın altındaki bu tesisi kız kardeşim ile birlikte çalıştırmaktayız. Aspava; ‘Allah sağlık, para, afiyet versin Amin’ açılımlı bir kelime ve dünya şampiyonu bir milli güreşçinin 1964 yılında Ankara’da kurduğu bir firma.

Etli ekmek, kırmalı pide, kavurmalı pide, pastırmalı pide ve daha birçok çeşitleri ile tüm Kahramanmaraş halkının hizmetindedir. Sabahları kahvaltımız var, yöresel ürünlerle birlikte serpme kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, düğün ve cenaze yemekleri, evlere servis, sabah 9 ile akşam 8 arası ev ve iş yerlerine servis yapılıyor” dedi. 


Belgeleri ile güvenli ve hijyenik hizmet
Kahramanmaraş halkının en beğenilen lokantalarından olan İki Kapılı Aspava Lokantası, gurme lezzetleri ile tercih edilmeye devam ediyor. Lokantanın aldığı belgeleri sıralayan Kurt, şunları dile getirdi: “Aspava’nın lezzetlerini lezzet avcılarının tamamı bilir.

Şehrimizde iş yerleri sahipleri, iş insanları, bürokratlarımız, milletvekillerimiz ve daha birçok kişi sık sık ziyaret eder. Biz burada 8 kişi çalışıyoruz ve kendi yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz. Kendi etimizi kendimiz kesiyoruz.

Bizim iş yerimizde İSO 9001-2008 sertifikası, Helal Gıda Sertifikası, kalite yönetim sistemi, OHSAS 18001-2007, İş Sağlığı ve Yönetim Sistemi, İSO 22000-2005, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahibiz. Adresimiz ise, İsmet Paşa Mahallesi, Trabzon Bulvarı, Barış Apartmanı altı, numara 4, Dulkadiroğlu Kahramanmaraş.”

MARAŞ TAKİP HABER AJANSI ÖZEL HABERİDİR!

Editör: TE Bilisim