Kahramanmaraş’ın tescilli lezzeti olan paça çorbasının kentteki en önemli üreticilerinden biri olan ve paça severlerin bir numaralı uğrak mekanı olan  MRŞ Maraş Paça, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Türkiye’nin farklı yerlerine paça göndermeye başlayan ve kentteki paça hayranlarının en uğrak mekanı olan işletme, paça çorbalarını market raflarına taşıyarak herkesin kolayca ulaşmasını sağlayacak.

vatandaşların akınına uğrayan MRŞ Maraş Paça, lezzetlerini  Markette vatandaşlara sunacak. vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini dile getiren MRŞ Maraş Paça Ortaklarından Süleyman Sümbül, “Kahramanmaraş’ın tescilli lezzetlerinden olan ve tam bir vitamin ve şifa deposu olan paçanın ülke geneline yayılması ortaklarımız Mehmet Uyduran ve Erdoğan Sümbül  ile Maraş Paça’nın yayılması için çabalıyoruz.

Sadece şubelerimize gelen vatandaşların ulaşabileceği bir yiyecek olmaktan çıkardık, artık marketlerde de yerini almaya başladı. Biz  MRŞ Maraş Paça olarak paçanın artık şişelerde konserve gibi hazır paça olarakta paketle il dışına gönderiyoruz. Ayrıca gelen siparişleri yetişemiyoruz.

Konserve şeklinde üretilen paçalarımız ülkenin dört bir yanına gönderiliyor ve paçanın koronavirüse  iyi geldiğini biliyoruz. Paçanın sağlık yönünde önemli bir rolü var” dedi.

MRŞ Marş Paça Ortaklarından Sümbül, "Turgut Özal mahallesi 2167. sk. c blok 3c/63 batıkent, Alacatı mahallesi Alacatı caddesi n0:12, Alacatı mahallesi   3346 60/a Çankaya-Ankara, İlk yerleşim mahallesi Başkent bulvarı no: 204 Batıkent-yeni mahalle, Beytepe mahallesi 5315 sokak B blok Çankaya-Ankara, Ergazi mahallesi no:19 yeni mahalle, Kızılcaşar mahallesi Şehit Savcı selim kiraz bulvarıno: 224, Kent Kop. Mahallesi Batıkent bulvarı no: 225/24-25 Batıkent-Ankara, Mutlukent mahallesi Angora bulvarı no:4/1-2-3, Kızılcaşar mahallesi Kızılcaşar evleri no: 406 1-2-3 Gölbaşı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi no: 77/1 Yeni mahalle, Yıldız evler mahallesi 714 sokak no Çankaya-Ankara adreslerindeki marketlerde MRŞ Maraş Paça'yı satın alabilirler" dedi. 

YDİGAR JİRA

Editör: TE Bilisim