MRŞ Paça ortakları Erdoğan, Murat, Süleyman ve Emrah Sünbül kardeşler ile Mehmet Uyduran’ın birlikte yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına vurgu yapıldı.

Mesajda şunlar ifade edildi: “Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Her ne kadar salgın döneminde sevdiklerimizle yakın olamasak da bayramımızı yine coşku, sevinç ve huzur içinde geçireceğiz. Uzakta bile olsak dualarımızla, mesajlarımızla sevdiklerimizin yanında olacağız.

Elbette ki sağlık konusunda ve salgın döneminde daha dikkatli ve titiz olmamız mecburidir. Bu günler geride kaldığında sevincimiz de katlanacaktır.

Mübarek Ramazan Bayramının bolluk, huzur, barış, esenlik getirmesi dileklerimizle Kahramanmaraşlıların ve Müslümanların bayramını kutluyoruz.”

Editör: TE Bilisim