Temsili olarak Valiliği devralan Haydaroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’yı arayarak çocukların zararlı alışkanlıklardan korunması için projeler yapılması talimatını verdi. 

Vali Coşkun ise burada yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan Bayramını tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini ve bu bayramında dünyada tek çocuk bayramı olduğunu belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan siz sevgili çocuklarımıza çok güveniyoruz. Sizler gelecekte ülkemizi yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Dolayısıyla bizlerde çocuklarımızın iyi bir şekilde yetiştirilmesi ve hayata hazırlanması için gayret gösteriyoruz. Bugün de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Ahmet Ali Haydaroğlu isimli öğrencimize valilik makamını devretti. Bu vesile ile aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Temsili Vali Haydaroğlu’na, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş, Mado Kadriye Kanbur İlkokulu Müdürü Mustafa Akıllı ve Öğretmeni Mehmet Tatlıgün eşlik etti.

Başkan Mahçiçek; ‘Çanakkale ruhu, Kahramanmaraş’ta vücut bulmuştur’ Başkan Mahçiçek; ‘Çanakkale ruhu, Kahramanmaraş’ta vücut bulmuştur’

Editör: Haber Merkezi