Duyuruda, ‘Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri, Babalar Günü münasebetiyle şehit babalarımız ve gazilerimizle yemekte bir araya geldi.

Başkan Güngör: “Ecdadımızı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz” Başkan Güngör: “Ecdadımızı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

Dulkadiroğlu Belediyemizin ev sahipliğinde ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi organizesinde düzenlenen yemek programında şehit babalarımız ve gazilerimizle yakından ilgilenen Vali Coşkun, babalar günlerini tebrik etti.

Programda konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, devletimizin ve milletimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin ve  onların kıymetli ailelerininin her daim yanlarında olduğunu belirterek şehit babalarımızın ve gazilerimizin babalar gününü kutladılar.

Vali Coşkun ise burada yaptığı konuşmada “Bu topraklar evlatlarınızın göstermiş olduğu fedakarlıklar sayesinde bizlere vatan oldu. Bu yüzden ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Devletimiz şehit ve gazi ailelerimizin her daim yanındadır. Bizler de her zaman sizlerin emrinde olduğumuzu belirtmek isterim.

Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını feda eden şehitlerimizin kıymetli babalarının ve gazilerimiz başta olmak üzere, tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti, yapılan dua ve toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.’ Denildi.

Editör: Haber Merkezi