Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetin önlenmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce hazırlanan ve Kahramanmaraş Valiliğinin 24.11.2020 tarihli olurlarıyla hayata geçirilen “Mutlu Kadın, Huzurlu Aile, Güçlü Toplum Projesi” kapsamında 31.03.2021 Çarşamba günü saat 15.00’te İl Emniyet Müdürlüğümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi toplantı salonunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Mutlu Kaya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ali Semerci, mahalle muhtarları, farklı mahallelerden belirlenen yaklaşık 60 kadının katılımıyla Covid-19 tedbirlerine uygun olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda proje paydaşı kurumlardan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Sosyal çalışmacı Özlem Öztek, Kahramanmaraş İl Müftülüğünde görevli Psikolog Seyyit Şişman, İl Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Psikolog Dilek Özakdağ ve İl Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Başkomiser Ahmet Karakaş tarafından kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ve bununla ilgili alınması gereken tedbirlerle KADES uygulamasına ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.

Katılımcılardan beğeni toplayan ve olumlu geri bildirimler alan eğitimlere diğer tüm ilçelerde verilmeye devam edilecektir.

Editör: TE Bilisim