Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 105. Yönetim Kurulu Toplantısı, ilimizde Kuyumcukent İhtisas Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirildi.

Başkan Hanifi Toptaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor Başkan Hanifi Toptaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor

Toplantı öncesinde Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve DOĞAKA yönetim kurulu üyeleri Altınşehir Kuyumcukent İhtisas Sanayi Sitesindeki atölyeleri ziyaret ederek Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz’den Kuyumcukent hakkında bilgiler aldılar.

DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Hatay Valisi Doğan Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kahramanmaraş Valisi Coşkun, Osmaniye Valisi Yılmaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında, Ajansın 2022 Yılı Çalışma Programı çerçevesinde; destek programları, izleme, değerlendirme çalışmaları ve yatırım destek faaliyetlerinin devam ettiğini ifade eden DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinde yürütülen turizm altyapısının geliştirilmesi, genç istihdam programı ve gıda sanayisinin geliştirilmesine yönelik finansman desteklerine de vurgu yaptı.
DOĞAKA 105. Yönetim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi