Etkinlikte Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, Büyükşehir Belediyesi Yayınları, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphaneler ve şehirde kütüphanecilik adına düzenlenen faaliyetlerle ilgili bilgiler aktardı.

58. Kütüphane Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda, ilk olarak Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda ‘Hayatım Kitap’ adlı konferans gerçekleştirildi. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, Büyükşehir Belediyesi Yayınları, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphaneler ve şehirde kütüphanecilik adına düzenlenen faaliyetlerle ilgili bilgiler aktardı. KSÜ öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılara Büyükşehir Belediyesi Yayınları’nın yanı sıra çeşitli dergi, kitap ve ayraç hediye edildi.

Kahramanmaraş İHH'dan yetim iftarı Kahramanmaraş İHH'dan yetim iftarı

Vatandaşlar Davet Edildi

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan Kütüphaneler Haftası etkinliklerine ilişkin yapılan açıklamada, “58. Kütüphane Haftası dolayısıyla şehrimizde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda, ilk olarak ‘Hayatım Kitap’ adlı konferansımız üniversitemizin değerli hocaları ve öğrencileriyle buluştu. Hafta boyunca düzenlenecek birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerimizle okuyucularımızla birlikte olacağız. Düzenlenen etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi