Dulkadiroğlu’na 10 Adet Yeni Sosyal Tesis! Dulkadiroğlu’na 10 Adet Yeni Sosyal Tesis!

Dulkadiroğlu İlçesi İsmet Paşa Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarıyla, Trabzon Bulvarı’nın kestiği kent meydanında çeyrek asırdır lokanta, pastane ve çay bahçesi alanında hizmet veren Şelale Park, geleneksel iftar menüsüyle 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda hizmet verecek. 
3 bin metrekare açık, 300 metrekare kapalı alanın yanı sıra çocuklara özel oyun parkının da yer aldığı Şelale Park, iftar saatlerinde önceden rezervasyonla müşterini ağırlayacak.
İftar saatlerinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle daha hızlı hizmet verebilmek için rezervasyonun gerekliliğine değinen İşletme Sahibi Mehmet Önal, “Farklı kültürlerle, yemeklerle tanışacağımız Ramazan ayında biliyoruz ki, sofranın asıl tadı tuzu bir arada olmaktır. Bu vesileyle 11 ayın sultanı Ramazan ayının memleketimize, ülkemize ve tüm Müslüman kardeşlerime sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Her yıl Kahramanmaraş’ın doğal lezzet parkı olarak bu yılda hazırlıklarımızı tamamladık. Özel iftar menümüzle bu yılda misafirlerimizi ağırlayacağız” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi