Pazarcık Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği programda ilahi dinletisi ve sema gösterisi izleyenleri büyüledi.

Ceviz altı düğün salonunda gerçekleşen iftar programına birlik ve beraberlik görüntüsü damga vurdu. Salonu hınca hınç dolduran hemşerileriyle tek tek ilgilenen Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, “Pazarcık’ta bugün bayram var. Pazarcık birlikte yaşamanın barışın, hoşgörünün, sevginin merkezidir.” Dedi.

RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR

Birbirinden önemli birlik mesajlarının verildiği programda konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç de yaptığı konuşmada,  dünyanın birçok yerinde rahat oruç tutamayan ve ibadetini yapamayan milletlerin olduğunu fakat al bayrağın gölgesinde ülkenin her yerinde rahat oruç tutup birlikte iftar yaptıklarını dile getirdi. Güvenç; “Bugünde Pazarcık’tayız Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Değişik partiler herkes burada, zengin burada, fakir burada, kadın burada, erkek burada istediğimiz ve özlediğimiz bir tablo bu ve Ramazan ayının anlamı da bu. Ramazan ayı rahmet ayıdır barış ayıdır, kardeşlik ayıdır, birleşme ayıdır. Böyle bir olursak beraber olursak bu ülkeye güç yetmez.” Dedi

HER ZAMAN SEVEN KAZANIR

Onikişubat’ta Sosyal Yardıma 75 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı Onikişubat’ta Sosyal Yardıma 75 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’da geleneksel iftar programına ilçelerinin 84 mahallesinden gerçekleştirilen yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başkan Yılmazcan, “Bugün çok mutluyum. Pazarcık kurulduğundan bugüne kadar en güzel günlerini yaşıyor. Sayın Milletvekilimiz Celalettin Güvenç Bey, İl teşkilatımız, MHP İl Başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, halkımız yani Pazarcık buradaydı. Çok güzel bir program oldu. Her zaman seven kazanır. Pazarcık Belediye Başkanı olarak ta kimseyi ötekileştirmeden herkesi bağrımıza basarak Yunus Emre’nin “sevelim sevilelim” prensibine sadık kalarak çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde ve liderliğinde durmak yok yola devam diyorum. Bütün hemşerilerimize bu iftar programına göstermiş oldukları nezaketten dolayı ve gelerek şereflendirdikleri için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

PARTİMİZE TEVECCÜH DAHA DA ARTIYOR

Bayram havasında yaşanan iftar programında kendilerini yalnız bırakmayan hemşerilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün; “Milletimizin AK Partiye karşı Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı sevgisi her daim gittikçe daha da çok artıyor. Ben bugün genç kardeşlerimizle, ablalarımızla, tüm büyüklerimizle bu anı yaşamanın gururu içerisindeyim. Rabbim her zaman cümlemize bu güzel insanlarımızla güzel mübarek ayımızı idrak etmemizi nasip etsin. Pazarcık’ta yaşan tüm hemşerilerime bizleri bu mutlu anımızda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.  İç İşleri Komisyon Başkanıma ve İl Başkan Yardımcılarıma katıldıkları için teşekkür ediyorum. Allah’ım birliğimizi bozmasın, rabbim gücümüzü arttırsın”  İfadelerini kullandı.

Program ilahi dinletisi ve sema gösterileriyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi