Program kapsamında Kahramanmaraş halkı 1 Ocak 2022 Cumartesi günü, sabah namazında Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan Camii’nde buluşulacak.
Programda Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan Camii İmam Hatibi Mustafa Avni Çelik Kuran-ı Kerim tilaveti ile yer alırken, Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin Hoca da “Namaz” konulu bir sohbet yaparak, aziz şehitlerimiz ve ülkemizin birlik, beraberliği için dua edecek.
1 Ocak 2022 Cumartesi günü, sabah namazı vaktinde Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan Camii’nde düzenlenecek olan program sonrası katılımcılara çorba ikramının yanı sıra çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Geleneksel hale getirdiğimiz ve Kahramanmaraşlı kardeşlerimiz tarafından yoğun bir teveccühle karşılanan ‘Seçmek gerektiğinde Önce Namaz’ programını derneklerimiz olarak önemsiyoruz, içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle geçen yıl online olarak gerçekleştirdiğimiz programı bu yıl İnşallah İl Müftümüz Mustafa Tekin Hocamızın da katılımıyla yüz yüze yapacağız. Bu kapsamda Kahramanmaraşlı kardeşlerimizi 1 Ocak sabahı eş ve çocukları ile birlikte Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan Camii’mize bekliyoruz. Program sonrası misafirlerimize çorba ikramı, minik misafirlerimize çeşitli aktiviteler ve küçük sürprizlerimiz olacak” dedi. 

Editör: TE Bilisim