Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi

Başkan Güngör, iftar programı sonrası Türkoğlu’nda Ay ailesinin hanesine misafir oldu. Teravih namazının ardından Ulu Camii’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, tatlı ikramında bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Güngör, Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi. Programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Mehmet Emin Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, il protokol üyeleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı. Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında aziz şehitlerimizin kıymetli yakınları, kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi hep yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Ay Ailesinin Hanesine Misafir Oldu

Başkan Güngör, Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programının ardından Türkoğlu Şekeroba Mahallesi’nde Ay ailesinin hanesine misafir oldu. Aile fertleriyle muhabbet eden Başkan Güngör, 4. sınıf öğrencisi Zeynep Ayşe Ay ile de yakından ilgilendi. Misafirperverliklerinden dolayı Ay ailesine teşekkür eden Başkan Güngör, “Bugün kıymetli Ay ailemizin hanesine misafir olduk, çaylarını içtik. Zeynep Ayşe kızımızla da muhabbet etmek gerçekten bizlere iyi geldi. Tatlı kızımıza ve onu yetiştiren kıymetli anne ve babasına nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güngör Tatlı İkramında Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Abdulvahap Dertli ile teravih namazı çıkışı Ulu Camii’de vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Editör: Haber Merkezi