TAKEP Kapsamında Yağlık Ayçiçeği Tohumu Dağıtımı Gerçekleştirildi TAKEP Kapsamında Yağlık Ayçiçeği Tohumu Dağıtımı Gerçekleştirildi

Duyuruda, ‘Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, şehitlerimizin emaneti kıymetli ailelerini ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etti.

Vali Coşkun, ziyaretler kapsamında Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan P. Uzm. Çvş.Burak Çam, Kıbrıs Gazisi Kamil Gökçe ve Şehit J. Er. İlhan Kodalak’ın kıymetli aileleriyle bir araya geldi.

P. Uzman Çvş.Burak Çam ve değerli ailesi ile bir süre hasbıhal eden Vali Coşkun, yaralı askerimiz Çam ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretler esnasında şehit ve gazi ailelerimiz ile de bir süre sohbet eden Vali Coşkun, “Kutsal vatan toprağı uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Bugün vatanımızda huzur içerisinde ve özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Devlet olarak kapımız da gönlümüz de şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine her zaman açıktır. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyorum,” dedi.

 Şehit ve gazilerimizin değerli aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a, nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiler.

 Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a, ziyaretleri esnasında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’da eşlik etti.’ denildi.

Editör: Haber Merkezi