Kahramanmaraş Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezi Kurucu Başkan Mehmet Hasırcı, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı ve Adil Hasırcı, Hasırcıoğlu AVM'leri ürün yelpazelerinde uzun süreli kampanyalar yapmaya devam ediyor. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası çerçevesinde ürün farklılıklarını gözetmeyen Hasırcıoğlu AVM, bu kampanyasıyla müşterilerinden tam not aldı.

Kampanyalar ve içerikleri hakkında bilgi veren Hasırcıoğlu AVM Tekerek Şube Müdürü Aysun Soğancıoğlu, şunları kaydetti; "Hasırcıoğlu AVM olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz kampanyalı ürünlerimizde, eskiyi getir yeniyi götür şeklinde 20 aya kadar vade yapan tek firmayız. Kampanyalarımız sürekliliği olan bir kampanyadır. Bunun içerisinde çeyiz kampanyası ve bunun haricinde uzun vadeli taksitlerimiz olmakta. Şu dönemde zaten meblağ yüksek olduğu için dönem içerisinde birçok firma elden taksit yapmıyor. Fakat biz Hasırcıoğlu AVM olarak pandemi döneminde bile müşterilerimizi asla bırakmadık. Ödemede zorluk çeken ve hiç ödeme yapamayan bazı müşterilerimize bu konuda yardımcı olduk. Sürekliliği olan kampanyalarımıza da devam edeceğiz. Ürünlerimizde kampanya yapmamızdaki amaç müşterilerin kalbine dokunmak. Müşterilerimiz geldiğinde sanki bir alışveriş merkezine gelmemişte bir aile ortamına girmiş gibi olduklarını görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. AVM çalışanları olarak müşterilerimizin de  bir şekilde hissetmesini sağlamak. Onların güvenini ve gönlünü kazanarak, yeni evlenenlere, evlerini yenileyenlere tüm ihtiyaç sahiplerine 20 ay vade ile hiç zorlanmadan ödeme kolaylığı sağlayan firma Hasırcıoğlu AVM'dir."

"HASIRCIOĞLUN'DAN YENİ ŞUBELER YOLDA"

‘Şubeleşerek büyüyoruz’ diyen AVM Müdürü Aysun Soğancıoğlu, şöyle devam etti; "Hasırcıoğlu AVM olarak büyüyerek çoğalmaya çalışıyoruz. Büyürken tıkanmadan müşterilerimizin desteğini arkamıza alarak ilerlememizi sağlıyoruz. Şuan Kahramanmaraş merkezde 3 şubemiz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ilçelerde 2 şube ve Hatay dört yolda 1 şubemiz olmak üzere toplamda 6 şubemiz bulunmaktadır. Ayrıca yeni şubelerimizle çok yakında müşterilerimizin hizmetine açılacaktır. Şubeleşmedeki amaç, bir şekilde insanlara istihdam sağlamak. Firmamızı tanıtmak. Başta belirttiğim gibi şu zorlu günlerde müşterilerimize ödemede kolaylık göstererek hizmet vermek. Pandemi döneminde elbette ki herkes gibi bizlerde firma olarak zorlandık. Ama buna rağmen Hasırcıoğlu AVM'nin kurucusu Mehmet Hasırcı  Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Hasırcı ve Adil Hasırcı, bütün çalışanlarının arkasında durarak bizlere destek olup hiçbir personeli işten çıkarmadığı gibi bizlere destek verip bir baba gibi sahip çıktılar. Çalışanlarına sahip çıkmaları bizleride ayrıca duygulandırdığı gibi bizlerinde çalışma azmini artırdı."

 "EĞİTİM BİZİM İÇİN ŞART"

Soğancıoğlu, son olarak Kahramanmaraş'ta halka hizmet veren birçok AVM'ler içerisinde çalışan personellerin eğitimli olması şart diyerek, "Şehrimizde birçok AVM alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Bu AVM'lerin içerisinde Hasırcıoğlu olarak bizimde firmamız hizmet vermektedir. Fakat bizim firmamızın farkı çalışan personellerinin eğitim almış olması. Eğitim firmamızın kırmızı çizgilerinden bir tanesidir. İşin eğitimini almış profesyonel bir personelle çalışmak firmanın adına ve bizim adımıza çok avantaj sağlar. Personellerimizi eğitmekte bizim avantajımıza çünkü bizim firmamız açısından müşteri memnuniyeti çok büyük önem arz etmektedir. Tekerek şubemizde benimle birlikte 12 çalışan personelimiz bulunmaktadır. Kahramanmaraş'ta müşterisine bu şekilde değer veren nadir AVM'lerden biriyiz diyebilirim. Hasırcıoğlu AVM ile tüm halkımızın tanışmasını ve alışveriş şubelerimize gelerek bizleri daha yakından tanımalarını isterim. Firmamızın kendi bünyesinde bulundurduğu tüm ürünlerimizde olsun. Kampanyalı ürünlerde ve uzun vadeli ödemelerde olsun kolaylık sağladığını birebir şubelerimize gelip bizleri görsün ve tanısın bizleri kendi ailelerinden biriymiş gibi bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Yadigar JİRA

Editör: Haber Merkezi