Sezonun son maçında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşan Kahramanmaraşspor genç kadro ile sahaya çıktığı maçtan 4-1 mağlup oldu.

Ligin son haftasında Diyarbekir Amedsportif Faaliyetler ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, 8 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’de Diyarbakır Stadyumunda kendisi gibi prestij maçlarına çıktığı Amed Sportif Faaliyetler maçı ile 2020-2021 sezonunu tamamladı.

2.Lig Beyaz Grupta 38.Haftanın maçında temsilcimiz Kahramanmaraşspor  Diyarbakır Stadyumunda 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 15:00'de Amed Sportif Faaliyetler, karşısında sezonun son maçına çıktı.

Diyarbakır Stadyumunda oynanan Amed Sportif Faaliyetler, Kahramanmaraşspor  maçını İstanbul Bölgesi Orta Hakemi Burak Kaplan yönetti.  İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Murat Güçlü ile yine İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Sinan Bilen olurken, Edirne Bölgesi Kadın Bölgesel Orta Hakemi Cansu Tiryaki ise müsabakanın dördüncü hakemi oldu.

Ev sahibi Amed Sportif’e galibiyeti getiren golleri 40’ncı dakikada Oğuzhan Öztürk, 43, 75 ve 90+5'nci dakikalarda Mehmet Nur Aslan kaydetti. Kahramanmaraşspor’un tek sayısı ise 70’nci dakikada penaltıdan Alican Karadağ’dan geldi.

Bu sonuçlarla birlikte, ev sahibi Amed Sportif, puanını 57’ye yükseltti ve ligi 8’nci sırada noktaladı. Kahramanmaraşspor ise, aldığı yenilgi ile 2020-2021 futbol sezonunu 37 puanla 11’nci sırada tamamladı.

Editör: TE Bilisim