Genç Fenerbahçeliler depremzede ailelerle iftarda buluştu Genç Fenerbahçeliler depremzede ailelerle iftarda buluştu

2021-2022 sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta 35. hafta müsabakasında Kahramanmaraşspor ile Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. 
Diyarbekir Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan maçta ilk yarı Diyarbekirspor'un 2-0'lik üstünlüğü ile sona erdi. Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor'u 3-0 mağlup etti. 
İlk yarıda her iki takımında gol aradığı müsabaka karşılıklı ataklarla geçerken Diyarbekirspor aradı golü 12. dakikada Baran Işık'ın attığı golle bullu. 42. dakikada Diyarbekirspor penaltı şansı yakaladı. Baran Işık'ın kullandığı penaltı vuruşuyla skor 2-0 oldu. Karşılaşmanın son golü ise 50. Dakikada Şahin Şafakoğlu kayıt ederek maçın skorunu belirledi. Diyarbekirspor bu galibiyetin ardından puanını 41'e çıkarırken, geçtiğimiz hafta küme düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor'un puanı 18'de kaldı. 
Diyarbekirspor maça; Mücahhit Çıra, Şerif Doğan, Şahin Şafakoğlu, Baran Işık, Cihan Aydın, Oğuzhan Kayar, İzzet Çelik, Serhat Enes Çalışkan, Reşo Akın, İbrahim Has, Şaban Özel ile çıkarken Kahramanmaraşspor ise Enes Sancar Şahin, Ömer Faruk Gümüş, Hebat Alan, Deniz Yılmaz, Yusuf Çelik, Mehmet Güven, Halil İbrahim Esen, Berkay Can, Rüstem Yiğit Yıkılmaz, Özcan Atalay, Yakup Ramazan Zorlu ile sahada yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi