12 Şubat stadında oynanan Kahramanmaraşspor -Sancaktepe Futbol Kulübü maçında Burak Göksel 3 golle hat-trick yaparken, Emin 1 golle Kahramanmaraşspor’u galibiyete taşıyan isimler oldu. Sancaktepe’nin tek golü ise Uğur’dan geldi.  


RAKİP İLK YARIDA BASTIRDI VE GOLÜ BULDU
Müsabakanın hemen başlarında kan değişikliğine giden sancaktepe ekibi aradığı pozisyonu bulamazken Kahramanmaraşspor’da 24.dakikasında İbrahim Koca’nın ceza alanında yakaladığı pozisyona kalecinin çıkışı ile birlikte topa teması ile Hakem Penaltı noktasını gösterdi. Penaltı’da Burak topu filelerle buluşturan isim oldu. 1-0 
İlk yarı orta sahada geçen karşılaşmada 45.dakikada Serbest vuruştan dönen topa geriden gelen Emin Altunay sağdan yapılan ortaya şık bir vuruşla golünü kayıt etti. 2-0 çekişmeli geçen  karşılaşmada ilk yarı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.
Müsabakada ikinci yarıya daha etkili başlayan Kahramanmaraşspor, oyunu rakip sahaya çıktı. Birçok önemli pozisyonu kaçıran Kırmızı Beyazlılar aradığı golü, 74.dakikada Burak Göksel ile buldu. Kahramanmaraşspor’da galibiyeti getiren golü 84.dakikada Osman Bodur kaydetti. Karşılaşmada golleri atan Osman Bodur ve Burak Göksel’in şutları direkten döndü. Kahramanmaraşspor karşılaşmada ikinci yarıya hükmetti ve oynadığı futbolla göz doldurdu.

Editör: TE Bilisim