2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 17.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek. 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü gidişatına dur diyen Kahramanmaraşspor, 6 puanla 19.sırada yer alırken, 11 puanı bulunan Diyarbekirspor ise 17.sırada yer alıyor. Kahramanmaraşspor ekibi Tekirdağ’da oynanacak müsabakayı yeni bir viraj olarak görüyor ve maça galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor yeni Teknik patron ve Sportif direktörle ile anlaşması ile birlikte Ergene maçının hazırlıklarına başlandı. Ligde bir türlü çıkış yakalamayan ve alt sıralarda kalan Kahramanmaraşspor’da boş olan Teknik Direktörlük koltuğuna geçen sezon takımın başında yer alan Sinan Yücer, sportif direktörlüğe ise daha önce Kahramanmaraşspor’da forma giyen Aytürk Hocaoğlu getirilmesi ile takımda yeni bir heyecan başladı. Sezona yeni bir sayfa açmayı planlayan ve kötü günleri geride bırakmayı planlayan Kahramanmaraşspor’da hedef galibiyet olarak belirlendi. Geçen hafta Recep Aydemiri’in karşılıklı olarak ayrıldığı Kahramanmaraşspor’daki Teknik patronluk koltuğunu 2020-2021 sezonunda Kahramanmaraşspor’da görev yapan Sinan Yücer getirildi. Sinan Yücer takımın başında çıktığı 22 karşılaşmada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Topladığı 27 puanla takımı 11.sırada bıraktı. Sinan Yücer yönetiminde 26 gol atan Kahramanmaraşspor kalesinde 33 gol görmüştü.
Üst üste aldığı mağlubiyetlerle TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü gidişatını sürdüren şehrimizi temsil eden Kahramanmaraşspor deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşe maçının provasını yapıyor. 
2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 16.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, hafta sonu Tekirdağ Deplasmanında oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Ligi 17. Haftasında Ergene velimeşespor, maçının hazırlıklarına ara vermeden sürdüren ve Ligde Kritik bir dönem geçiren Kahramanmaraşspor kendi tesislerinde gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü. Hanefi Mahçiçek stadında Kahramanmaraşspor yeni teknik adam Sinan Yücer koordinesinde çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile deplasmandaki maçın provasını gerçekleştirdi. Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olmadığı fark edildi. Bu sezon oynadığı futbolla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Kahramanmaraşspor yeni teknik adamla yeni bir sayfa açmak için çalışıyor.
MÜSABAKANIN HAEMLERİ AÇIKLANDI 
Ergene Velimeşespor, Kahramanmaraşspor, maçı 12 Aralık Pazar günü saat 13:00'de Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak. Trabzon Bölgesinden Alpaslan Şen yöneteceği maçta, Ordu Bölgesinden Metin Yalçın ile Bayburt Bölgesinden Volkan Kaan Topal yardımcı hakem olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ardahan Bölgesinden Doğu Yılmaz olacak.
4.RANDEVU
 Ergene Velimeşe ile Kahramanmaraşspor Takımları futbol tarihleri boyunca 3 kez karşı karşıya geldi. 1 maçı Kahramanmaraşspor kazanırken, 2 maçı ise ev sahibi Ergene Velimeşe kazandı.
 2020/2021 - Kahramanmaraşspor 2 - 0 Ergene Velimeşe 
 2020/2021 - Ergene Velimeşe 1 - 0 Kahramanmaraşspor 
 2019/2020 - Kahramanmaraşspor 0 - 4 Ergene Velimeşe
GRUPTA HAFTANIN PROĞRAMI; 
11 ARALIK CUMARTESİ
13.00 Ankaraspor-Somaspor (Osmanlı)
13.00 Turgutluspor-Etimesgut Belediyespor (Turgutlu 7 Eylül)
12 ARALIK PAZAR:
13.00 Hekimoğlu Trabzon-Silahtaroğlu Vanspor FK (Ortahisar Yavuz Selim)
13.00 İnegölspor-Bodrumspor (İnegöl İlçe)
13.00 Niğde Anadolu FK-Çorum FK (Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs)
13.00 Adıyaman FK-Sarıyer (Adıyaman Atatürk)

13.00 Afjet Afyonspor-An Zentrum Bayburt Özel İdarespor (Zafer)
13.00 Diyarbekirspor-Sivas Belediyespor (Diyarbakır)
13.00 Ergene Velimeşespor-Kahramanmaraşspor (Mustafa Kemal Atatürk)
13.00 Sakaryaspor-Serik Belediyespor (Yeni Sakarya)

Editör: TE Bilisim