İçişleri Bakanlığımızın 81 il valiliğine göndermiş olduğu genelge ile, Türkiye genelinde bugün yapılan denetimler kapsamında Vali Coşkun, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazarlar, toplu taşıma araçları, lokantalar, taksi durakları, iş yerleri ve çeşitli yaşam alanlarında ziyaret ve denetlemelerde bulundu.
Vali Coşkun denetlemeler sırasında vatandaşlar ve esnaflarla da bir süre sohbet ederek, ilgili Bakanlıklarımızın ve Bilim Kurulumuzun almış olduğu tedbir kararlarına harfiyen uyulmasının önemine dikkat çekti.
Vali Coşkun denetimler sonrasında yaptığı değerlendirmede “ Sosyal mesafe, maske ve temizlik konularında vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza uyarılarda bulunduk, pandemi süreciyle ilgili hassasiyetimizi dile getirdik. Vatandaşlarımızın da özverisi ile rehavete kapılmadan, alınan tedbirlere riayet ederek inşallah bu zor süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.
Kahramanmaraş’ta maske, sosyal mesafe ve temizlik denetimi
Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ile birlikte Koronavirüs önlemleri kapsamında, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla kentin en işlek cadde ve sokaklarında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

YORUM EKLE
1
Üniversite tercihleri bugün başlıyor!
2
“Çin’in büyüme rüyası sona erebilir”
3
Büyükşehir park yapımına devam ediyor
4
Sağlık sektörü 2020’de küçülmeyi bekliyor
5
9 vekilde koronavirüs tespit edildi
6
Fenerbahçe Mert Hakan’ı açıkladı
7
Kahramanmaraş’ta TKDK’ya 220 milyon liralık...
8
Başkan Güngör’den koronavirüs denetimi
9
Yol çizgi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
10
Kahramanmaraş'ta aranan 41 şüpheliyi yakalandı
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:11

GÜNEŞ
07:35

ÖĞLE
12:49

İKİNDİ
15:31

AKŞAM
17:54

YATSI
19:13
SIRADAKİ HABER