Kahramanmaraş Mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan Maraş Paça’nın ortakları Kahramanmaraş Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran ve Süleyman Sünbül, Erdoğan Sünbül, Murat Sünbül, Emrah Sünbül kardeşler, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ u makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Türkoğlu ilçemize yapacakları yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Mrş Maraş Paça’nın gün geçtikçe büyüdüğünü dile getiren Başkan Okumuş, yakalanan başarıdan dolayı Mrş Maraş Paça’yı tebrik etti. Okumuş, içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan ve sağlık açısından önemli yararları olan paçanın tanıtımını yapan Mrş Maraş Paça’nın Kahramanmaraş’ın tanıtımına önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.

Mrş Maraş Paça’nın Ankara’da bulunan farklı marketlerde satışa sunulmasının önemli bir adım olduğunu söyeleyen Okumuş, bu adımın Türkoğlu ilçesinde de atılması konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Yaşanan koronavirüs salgınında paçanın öneminden de bahseden Osman Okumuş, böylesi değerli bir besinin Kahramanmaraş’ın öz lezzeti olmasının büyük bir değer olduğunu ve bu değere sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Ziyaret sonrası Mrş Maraş Paça’nın lezzeti, Başkan Okumuş’a paça hediye etti

Editör: TE Bilisim