14-17 Haziran tarihleri arasında her gün Büyükşehir Belediyesi’nin kütüphanelerinde gerçekleştirilecek deneme sınavları, gençlerin sınav stresini azaltmayı ve kendilerini değerlendirme imkânı sağlamayı hedefliyor. Kahramanmaraş merkez ve Türkoğlu, Ekinözü, Göksun ile Andırın ilçelerindeki belediyeye ait kütüphanelerde yapılacak sınavlar, her gün saat 10.15’te başlayacak.

Birebir ÖSYM formatında hazırlanan denemelerle öğrencilere, sınavda zaman yönetimi, sınav stresiyle başa çıkma ve bilgi seviyelerini ölçme imkânı sunuluyor. Ayrıca, sınava hazırlık sürecine katkı sağlamak amacıyla herhangi bir başvuru şartı aranmıyor; adaylar, sınav günü saat 10.15’ten önce kütüphanelerde hazır olarak bulunmaya davet edildi.

Başkan Görgel’den Türkiye Noterler Birliği Başkanı Alıcı’ya Tebrik
Başkan Görgel’den Türkiye Noterler Birliği Başkanı Alıcı’ya Tebrik
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir Belediyesi, gençlerin hayallerine ulaşmaları için bu kritik dönemde ücretsiz sınav imkanlarıyla yanlarında olmaya devam ediyor.